طرز تهیه جوجه
طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه به سبک رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی مرسوم ترین کباب های ایرانی است که پای ثابت دورهمی ها و مهمانی ها است و به همین دلیل به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود. علاوه بر این جوجه کباب به دلیل اینکه خیلی فوری آماده می شود و می توانیم مواد آنرا از قبل آماده کنیم، از غذاهای حاضری محسوب می شود که بیشتر در گردش های بیرون از خانه و پیک نیک استفاده می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه جوجه کباب
مرحله اول: آمادهسازی گوشت مرغ
برای تهیه جوجه کباب رستورانی ابتدا مرغ را می شوییم و پوست های اضافی انرا جدا می کنیم سپس به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم. اگر می خواهید جوجه کباب را به صورت مجلسی برای مهمانی های خود تهیه کنید بهتر است فقط از سینه استفاده کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن پیاز به گوشت مرغ
پس از خرد کردن مرغ آنرا داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه پیاز ها را به صورت خلالی درشت یا حلقه ای خرد می کنیم و میان گوشت های خرد شده مرغ قرار می دهیم. البته در صورت تمایل می توانید از آب پیاز هم برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کنید.
مرحله سوم: افزودن مواد اصلی
در این مرحله ابتدا روغن زیتون را اضافه می کنیم و خوب با گوشت مرغ مخلوط می کنیم سپس آبلیمو را به همراه زنجبیل رنده شده، نمک ، فلفل سیاه ، ماست چکیده و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و با دست مواد داخل کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم: استراحت و طعمدار کردن گوشت
در مرحله بعدی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و کاسه را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ علاوه بر اینکه استراحت کند ، طعم دار نیز شود. البته اگر می خواهید جوجه کباب شما مانند رستوران ها شود بهتر است گوشت مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.
مرحله پنجم: به سیخ کشیدن جوجهها
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم سپس گوشت های مرغ را روی یک سطح صاف مثل تخته گوشت قرار می دهیم و با دست هر قطعه گوشت مرغ را نگه میداریم و سیخ را از داخل آن عبور می دهیم.
مرحله ششم: نکات سیخ کردن جوجهها
برای سیخ کردن باید یک نکته مهم را در نظر بگیرید ، مثل قسمت های استخوانی مثل کتف و بال ها را در یک سیخ قرار دهید و قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه را در یک سیخ قرار دهید تا جوجه کباب ها به طور یکسان بپزند.
مرحله هفتم: آمادهسازی منقل ذغال
در این مرحله باید منقل ذغال را اماده کنیم ، پس از اینکه منقل ذغال اماده شد حتما به این نکته توجه داشته باشید که ذغال ها کاملا روشن باشند و دود نکنند زیرا دود موجود در ذغال ها علاوه بر اینکه برای بدن زیان آور است باعث می شود طعم کباب ها دودی شود.
مرحله هشتم: چیدن جوجهها رو منقل
پس از اماده شدن ذغال ها ، سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کباب ها کمی خودشان را بگیرند سپس آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. در حین کباب شدن جوجه ها باید سس کره را اماده کنیم.
مرحله نهم: استفاده از سس کره
کره را ذوب می کنیم و باقیمانده زعفران دم کرده را به ان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه جوجه ها به طور کامل کباب شدند با یک قلموی تمیز از سس کره روی دو طرف جوجه های می مالیم و اجازه می دهیم یک دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.
مرحله دهم: سرو کردن جوجه کباب
پس از گذشت یک دقیقه سیخ جوجه کباب را از روی منقل بر می داریم و روی دیس قرار می دهیم. با دست جوجه ها را نگه می داریم سپس سیخ را بیرون می کشیم. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
خلاصه طرز تهیه جوجه کباب
برای تهیه جوجه کباب مرغ را خرد میکنیم، سپس پیاز و مواد اصلی مانند روغن زیتون، آبلیمو و زعفران را اضافه و ترکیب میکنیم. گوشت مرغ را به مدت حداقل دو ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم بگیرد. پس از آن، جوجهها را به سیخها میکشیم، سپس منقل ذغال را آماده میکنیم و سیخها را روی منقل میچینیم. در حین پخت سس کره و زعفران، را روی جوجهها میمالیم. در پایان، جوجه کبابها را به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.
سفت شدن جوجه کباب
اگر می خواهید جوجه کباب شما خشک و سفت نشود و مانند رستوران ها نرم و خوشمزه باشد ، حتما مقدار آب لیمو ترش موجود در جوجه کباب را با دقت اضافه کنید و از اضافه کردن آب لیمو ترش زیاد خودداری کنید زیرا گوشت مرغ را سفت می کند. اضافه کردن آبلیموی زیاد علاوه بر اینکه باعث سفت شدن جوجه کباب می شود باعث می شود طعم جوجه کباب شما بیشتر از اینکه شبیه جوجه کباب باشد شبیه جوجه ترش شود و به طور کل ماهیت کباب شما زیر سوال برود نکته دیگر اینکه حتما قبل از اضافه کردن مواد طعم دهنده ، روغن زیتون ( یا روغن مایع ) را به گوشت مرغ اضافه کنید و گوشت را به خوبی با روغن مخلوط کنید تا روغن به طور کامل گوشت را کاور کند، سپس دیگر مواد را اضافه کنید.
مقدار مرغ برای جوجه کباب جمعیتی
تهیه جوجهکباب یک هنر است که نیاز به توجه به جزئیات دارد. از انتخاب گوشت مرغ با وزن مناسب تا استفاده از مقادیر دقیق ادویهها، همه چیز تاثیرگذار است. استانداردهای اتحادیه رستورانداران به عنوان یک معیار مطمئن برای وزن گوشت مرغ مورد استفاده قرار میگیرد. برای یک جوجهکباب با استخوان حدوداً ۴۰۰ گرم و برای جوجهکباب بدون استخوان حدوداً ۳۰۰ گرم گوشت مرغ مورد نیاز است. اطلاعات بیشتر را در مطلب ???? مقدار مرغ برای جوجه کباب هر نفر بخوانید.
جوجه کباب با سس مایونز
یکی از موادی که برای طعم دار کردن جوجه کباب استفاده می شود سس مایونز می باشد. برای مقدار مواد بالا یک فنجان سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط کرده و به همراه دیگر مواد برای طعم دار کردن جوجه ها استفاده می کنیم. با این کار طعم جوجه کباب متفاوت تر می شود و ممکن است همه دوست نداشته باشند، پس حتما قبل از اینکه برای مهمانان خود با این روش جوجه کباب درست کنید طعم آنرا تست کنید!
طرز تهیه جوجه کباب درون تابه
برای تهیه جوجه کباب تابهای، ابتدا گوشت مرغ را به قطعات مکعبی برش میزنیم و در یک کاسه میریزیم. زعفران دمکرده، پیاز خرد شده، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. پس از مخلوط کردن مواد، کاسه را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از طعم دار شدن جوجهها، آنها را بدون سیخ یا با سیخ چوبی در تابهای با حرارت متوسط و مقدار کمی روغن، میچینیم و به صورت یکدست سرخ میکنیم. برای دیدن آموزش این غذا به مطلب ???? طرز تهیه جوجه کباب تابهای مراجعه کنید.
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
برای تهیه جوجه کباب لبنانی، ابتدا سیر را رنده کرده و با روغن در تابه تفت میدهیم. سپس نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و در صورت تمایل رب گوجه فرنگی یا زعفران دم کرده اضافه میکنیم. مرغ را برش میزنیم و با فلفل دلمهای خرد شده، ماست چکیده، آب لیمو، ارده و روغن مایع مخلوط میکنیم. در صورت تمایل جعفری یا شوید خشک اضافه میکنیم. مخلوط حاصل را یک شب در یخچال میگذاریم. روز بعد، جوجهها را به سیخ کشیده و روی منقل زغالی کباب میکنیم. برای دیدن آموزش این غذا، به مطلب ???? طرز تهیه جوجه کباب لبنانی مراجعه کنید.
جوجه کباب کاری
یکی دیگر از روش های طعم دار کردن گوشت مرغ برای تهیه جوجه کباب استفاده از ادویه کاری است که باعث می شود طعمی متفاوت را تجربه کنیم. جوجه کباب کاری به دلیل استفاده از ادویه های فراوان به جوجه کباب هندی هم شهرت دارد. برای دیدن آموزش این غذا مطلب ???? طرز تهیه جوجه کباب کاری را ببینید.
آموزش غذاهای بیشتر با گوشت مرغ
اگر علاقهمند به تجربهی طعمهای بیشتری از غذاهایی که با مرغ درست میشوند، هستید، پیشنهاد میکنیم آموزشهای ✅ طرز تهیه کباب کوبیده مرغ، ✅ طرز تهیه جوجه چینی و ✅ طرز تهیه اکبر جوجه را هم ببینید. این غذاها میتوانند گزینههای فوقالعادهای برای اضافه شدن به منوی شما باشند.
طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری چیکن پاپ کورن پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سوخاری است که در خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا به روش خیابانی
طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …
طرز تهیه کاچی زایمان خوشمزه و تقویتی برای بعد از زایمان
طرز تهیه کاچی زایمان کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تقویتی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از غذاهایی تقویتی که بعد از زایمان …
طرز تهیه جوجه
نظر خود را بنویسید
آخرین مطالب
- برای رسم زاویه راست از چه چیزی استفاده می کنیم
- فیلم سینمایی چیزی برای از دست دادن نیست
- کلمه با ح آخر
- کلمه با ع آخر چسبان کلاس اول
- تعطیلات آخر هفته
- تعطیلی آخر هفته
- سریال گیلدخت قسمت آخر
- جواب تمرین های آخر فصل سوم فیزیک دهم
- جواب تمرینات آخر فصل 3 فیزیک دهم
- مبایعه نامه خودرو
- متن تقدیم پایان نامه
- کتاب آیین نامه رانندگی
- نامه مهیار
- زکات فطره به چه کسانی تعلق میگیرد
- نسبت دو زاویه مکمل 4 به 5 است اندازه زاویه بزرگتر را به دست آورید
- نژاد سگ
- قیمت سگ دوبرمن دیوار
- سریال لوسیفر فصل 1 قسمت 1 دوبله فارسی بدون سانسور
- سریال زیبای حقیقی قسمت 2 زیرنویس فارسی بدون سانسور
- فیلم پیچ اشتباه 6 بدون سانسور
- دانلود فیلم چهار شگفت انگیز 1 دوبله فارسی بدون سانسور
- دانلود آهنگ حالم بده چی شده خانوم
- دانلود اهنگ بعد من با کی سرت گرم شده
- دانلود بازی کلاچ هک شده
- دانلود دریم لیگ مود شده
- علت مرگ رضا داوود نژاد
- علت لرزیدن عروس هلندی
- علت حمله اسکندر به ایران چه بود کلاس چهارم
- فرمول توان مصرفی
- تمرین صفحه 67 ریاضی نهم
- تمرین صفحه 142 ریاضی یازدهم تجربی
- تمرین صفحه 37 ریاضی دهم انسانی
- ریاضی کلاس ششم صفحه 114 تمرین
- تمرین صفحه ی 95 ریاضی هفتم
- تمرین صفحه 107 ریاضی نهم
- تمرین صفحه 141 ریاضی هشتم
- تمرین صفحه 134 ریاضی هشتم
- تمرین صفحه 57 فیزیک دهم
- تمرین ریاضی پنجم صفحه 133
- تمرین صفحه 128 ریاضی ششم
- تمرین صفحه 123 ریاضی نهم
- سوره گاو آیه 29
- 30 ayeh.com
- سوره نازعات 27 تا 32
- آیه من یتق الله
- نیکی و ولاد 2022 خنده دار جدیدترین
- اسکرین شات در ویندوز 11
- redmi note 11 pro قیمت
- درس 11 قرآن هشتم
- ناروتو فصل 1 قسمت 11 دوبله فارسی